Genki Hälsa - Anki går vidare mot nya utmaningar!

Genki Hälsa - för företag

Förebyggande friskvård -
men även räddaren vid akuta problem

Jag som driver Genki Hälsa heter Anki Rune. Jag har jobbat mer än 15 år som terapeut och har gedigen erfarenhet av kunder med stelhet, värk och stressrelaterade problem. Jag jobbar med flera olika behandlings-metoder bl.a. Seitai, kraniosakral terapi, massage och kinesisk koppningsmassage. Seitai är en japansk läkemetod, en form av akupressur, som jag lärde jag mig när jag bodde i Japan under tre år på 1990-talet. Metoderna kombineras för att skräddarsy din unika behandling efter just dina behov.

Mina behandlingar är unika och mitt varumärke är snabba och varaktiga resultat.

Jag jobbar lite annorlunda än andra terapeuter. För mig är helheten oerhört viktig och jag kan inte förbise t.ex. hur vi står, går och sitter både när vi arbetar och är lediga. Under behandlingarna ger jag mycket tips på stretching, Seitai-övningar m.m. Men, det är ändå individens eget ansvar för sin hälsa som är utgångspunkten. Jag ger verktyg och insikter så att man lär känna sin kropp, lär sig lyssna till dess signaler och lär sig agera därefter!

Naturligtvis är alla behandlingar jag erbjuder helt avdragsgilla enligt skatteverkets regler för kontorsmassage.

Genki Hälsa skräddarsyr också kurser och workshops efter era önskemål. Ring för mer information. 

Välj att lägga era friskvårdspengar på Genki Hälsa så får ni professionell hjälp med allt från musarm, stela nackar till stressade magar. Hör av er så kan vi se vilken typ av lösning som skulle passa just
ert företag. Ring 0706-799 702 eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..